Varer og tjenester


- 5 års garanti på deler hos våre bilverksted

- Lokaliserer og reparerer alle former for tekniske-, elektriske- og mekaniske feil, uansett bilmerke og -modell.

Bilverkstedene er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler - uansett merke. Reparasjonene blir utført med originale deler og til konkurransedyktige priser. BilXtra har i dag mer enn 230 bilverksteder i Norge. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.

Alle våre bilverksteder følger vilkår ved bilreparasjoner som er godtatt av Norges Bilbransjeforbunds(NBF), Norges Automobilforbund (NAF), Motorførernes Avholdsforbund (MA), Kongelig Norsk Automobilklub (KNA), Forbrukerrådet og Forbrukerombudet. Dette skal gi deg den trygghet og forsikring du har krav på når du setter igjen bilen hos en av Norges største verkstedkjeder.

Våre bilverksted gir deg trygghet og garanti
Alle våre bilverksted er offentlig godkjent i henhold til lokaler, opplæring av ansatte, arbeidsmetoder og verktøy.
Deler som brukes av våre bilverksted leveres fra produsenter som alle tilfredstiller kravet til Matching quality - EUs direktiv som åpner for fri bruk av andre kvalitetsreservedeler.

Du kan fritt velge bilverksted - uten å ofre nybilgaranti
Du trenger ikke lenger velge merkeverksteder til service og reparasjoner for å opprettholde garantien på bilen. EUs Matching quality-direktiv åpner for fri bruk av andre kvalitetsreservedeler. Kjempepositivt for forbrukeren, slår kjedesjef Ove Bakkemo i BilXtra fast. Imidlertid viser en undersøkelse gjort av Autobransjens Leverandørforening at få forbrukere kjenner til dette.
Merkeverksteder har levd godt på sitt reparasjons og leveransemonopol og priset sine tjenester deretter. For å opprettholde sin posisjon har derfor utrykk som "uoriginale deler" eller "piratdeler" flittig blitt brukt. På den måten er det skapt et bilde av at de eneste produkter som holder mål er merkenes egne produkter.

Les mer her om Originale deler vs Matching quality

5 års garanti på deler hos våre bilverksted
5 år/100 000 km garanti på alle deler som inngår ved service eller reparasjon hos våre bilverksteder.

5 år/ 100 000 km garanti (det som kommer først) mot fabrikasjon/materialfeil, gjelder ikke normal slitasje.
I garantiperioden må bilen ha jevnlig service etter fabrikantens service og vedlikeholdsprogram, hos våre bilverksted, eller annet offentlig godkjent verksted. Ordningen ble innført 1. januar 2011.


BilXtra har alltid et bilverksted i nærheten av deg!
Mer informasjon om bilverksted, BilXtra!